Potvrzuji tvou registraci

Hotovo100%

Právě teď ti odesílám potvrzení tvé registrace
odkaz na záznam vysílání na tvůj e-mail.

Získej ode mě ještě větší hodnotu!

Soustavně připravujeme obsah a videoodpovědi pro lidi, kteří se chtějí posunout a podělí se s námi o své výzvy.
Věnuj proto teď prosím chvíli vyplnění krátkého dotazníku,
při jehož vyplnění si ty ujasníš svou aktuální největší výzvu
a také můžeš položit konkrétní otázku
na kterou ti můžeme odpovědět v některém z dalších vysílání.

Během pár minut si díky návodným otázkám ujasníš svůj
bod, na kterém právě teď stojíš a zároveň tím pomůžeš i ostatním.

Díky moc za vyplnění.

Tomáš Michal

Lektor a autor vysoce účinných metod zvyšujících úroveň vědomí. Nadšenec pro zázraky kvantové fyziky v praktickém každodenním životě.

Teď můžeš pomoci i ostatním...

Pokud víš, že toto téma řeší někteří další lidé ve tvém okolí,
klidně jim toto vysílání nasdílej.

Pokud nenajdeš zprávu do 15 minut ve své doručené poště, podívej se také do složky hromadná nebo promo.
Až zprávu najdeš, přesuň prosím tuto zprávu do své doručené pošty, aby se ti žádné zprávy ode mě již nezatoulaly. 

DOHÁNÍ TĚ STRES A NEGATIVITA?

Možná máš už za sebou různé pokusy o cvičení a techniky na odstranění stresu a negativity, ale stále cítíš, že ti něco chybí. Znáš ten pocit, kdy se ti v hlavě množí myšlenky a ty se nemůžeš zbavit jejich tíže, která tě dlouho drží zpátky? Možná zažíváš vztek a pocity zbytečnosti, když se snažíš něco změnit, ale všechno zůstává při starém...

JDE TO ZMĚNIT?

⬇️⬇️⬇️ POSLECHNI SI TOTO VIDEO HNED TEĎ ⬇️⬇️⬇️

JAKÉ BY TO PRO TEBE BYLO, ŽÍT BEZ STRESU A NEGATIVITY?

Představ si, že by existovala technika, díky které se můžeš zbavit stresu a negativity za pouhé minuty. Jak by se změnil tvůj život, kdyby ses kdykoliv chceš mohl nebo mohla cítili uvolněnější, šťastnější a s kupou energie do života?

Dovol mi teď představit ti metodu, která ti otevře dveře k rychlé a efektivní úlevě, která je tak jednoduchá, že ji zvládne každý začátečník.

Pravdou je, že většina tradičních metod učí techniky, které jsou příliš složité a časově náročné. Já jsem poznal, že klíčem je jednoduchost a rychlost, a právě to ti může nabídnout tahle unikátní technika.

PROČ JE TATO TECHNIKA JINÁ?

Teď ti řeknu, proč je tato technika jiná. Jedná se o přístup, který je tak triviální, že ho hlava automaticky zavrhne jako ten, který rozhodně nebude fungovat. A 95 % lidí, kteří se o této metodě dozví ji proto ani nezkusí. Ověřil jsem si to během svého pobytu v džungli, kde složité metody nefungovaly a jednoduchost byla klíčem k úspěchu. To byl pro mě velký „aha“ moment, že jednoduché a rychlé techniky, které mi nezaberou moc času, ale mají silný vliv na můj okamžitý stav mají hluboký dopad na to, co prožívám.

Většina lidí se snaží bojovat se stresem a negativitou pomocí složitých strategií, které často přinášejí kýženou úlevu. Tyto metody neřeší hlavní příčinu problému a často mohou vedou k ještě větší frustraci.

Tato moje technika je založena na principu "vyluxování" negativity a stresu z těla, což znamená, že místo aby se tyto negativní stavy hromadily a zhoršovaly, efektivně a rychle zmizí. Můžeš se zbavit těchto negativních nánosů a balastu tak snadno, že tomu nebudeš ani věřit.

KDE SE S TOUTO TECHNIKOU MŮŽEŠ SEZNÁMIT?

Kurz "Rychlé osvobození těla a mysli od stresu a negativity" je založen na této jedinečné technice, která využívá prastaré východní moudrosti v kombinaci s vizualizací, dechem a pohybem. Tato metoda není jen další teoretickou znalostí. Je to praktický návod krok za krokem, jak se ze sebe propustit negativní pocity, sevření, úzkost, stísněnost, obavy, stažený žaludek ale i naštvání, agresivitu, zlost a hněv a tím pročistit celé své tělo a také srdeční čakru.

RYCHLÉ OSVOBOZENÍ
TĚLA A MYSLI
OD STRESU A NEGATIVITY

VHODNÉ PRO ZAČÁTEČNÍKY

"life hack" technika s vysokou okamžitou účinností, která je schopná vyluxovat z celého těla to, co si tam nepřejeme mít.
Zbav své tělo negativity a stresu do pár minut od objednání.

OPRAVDU FUNGUJE?

A o tom, že funguje, se přesvědčily už tisíce lidí před tebou, protože ji předávám na svých živých kurzech. Na základě zpětné vazby od lidí, kteří ji už používají vím, že sice nedokáže změnit jejich náladu a vnitřní stav trvale, ale vidí pozitivní výsledky, pokud se jí věnují pravidelně. Tady totiž nejde jen o teorii, ale o praktickou a skutečnou pomoc.

Díky této technice nejenže okamžitě odstraníš stres a negativitu, ale také objevíš nové možnosti tam, kde ti prozatím zůstávaly skryté. Bez těžkého břemene negativity se tvá kreativita a produktivita raketově zrychlí [OSOBNĚ ODZKOUŠENO].

CO JEŠTĚ TI BRÁNÍ?

Teď máš možnost naučit se tuto techniku prostřednictvím online kurzu, který zahrnuje detailní videa, kde krok za krokem vysvětluji, jak metodu používat pro maximální efekt.

Nemusíš se obávat, že s technikou neuspěješ. Jsem tu, abych ti pomohl na každém kroku cesty, a pokud techniku nezvládneš, tak to spolu probereme.

Je to na tobě. Máte nyní tři možnosti: pokračovat v tom, jak to děláš teď, což ti nejspíš nevyhovuje; nebo investovat do této osvědčené metody, která má ověřené výsledky.

Běžně je v prodeji na webu za:

799 Kč

Tady a teď jen do půlnoci
s motivační slevou 75%
jen pro tebe za:

199 Kč

TAKŽE TO NENÍ OTÁZKA PENĚZ...

Pokud se rozhodneš pro změmu už teď a tady na této stránce, tak v ceně kurzu navíc získáš zdarma přístup k záznamům všech našich webinářů na 90 dní a přístup k lekcím kurzu získáš navždy.

+TI PŘIDÁM MEGA BONUS PŘÍSTUPY K ZÁZNAMŮM VŠECH WEBINÁŘŮ jako dárek

SAMOSTATNĚ NEPRODEJNÍ

ZCELA ZDARMA

Co všechno na tebe už teď čeká?

V členské sekci na tebe čeká už teď více než 34 webinářů na vztahová a osobní témata, které s klienty řešíme.

0
+
webinářů
0
+
hodin video obsahu
0
lektoři

A ještě mnohem více...

Proč každý člověk potřebuje Šťastné srdce?

JAK RYCHLE ZMĚNIT SVÉ POCITY NA POZITIVNÍ A PŘÍJEMNÉ?

Znáš ty chvíle, kdy v se necítíš v pohodě nebo dokonce nepříjemně? Poslechni si video, ve kterém se s tebou podělím o tajemství, proč je důležité se v takových chvílích co nejrychleji začít cítit dobře.

⬇️⬇️⬇️ POSLECHNI SI TOTO VIDEO HNED TEĎ ⬇️⬇️⬇️

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Hledáš cestu, jak rychle změnit své pocity na pozitivní a příjemné, když ti není dobře, jsi ve stresu a život na tebe tlačí?

Protože jsi na cestě, tak tady a teď mám pro tebe dárek.

Máš teď možnost osvojit si velmi účinnou techniku, která vytváří světlo a lásku v srdci, generuje nádherné pocity blaženosti a tím napomáhá čištění negativních emocísrdeční čakry.

Šťastné srdce

"life hack" technika,
kterou zvládneš za pár minut od jeho objednání

Běžně je v prodeji na webu za:

799 Kč

Tady a teď jen do půlnoci
s motivační slevou 75%
jen pro tebe za:

199 Kč

Postav se ZA SEBE

i když ti to zatím MOC NEJDE

Kdy?

9. září 2024

od 20:00

Ztrácí se ti e-maily v hromadné poště nebo spamu a přitom
nechceš o vysílání přijít?

Přidej se na náš Telegram kanál. Není to skupina, neslouží k diskusím a uveřejňujeme na něm výhradně pozvánky na živá vysíláníkrátká upozornění když začneme vysílat.

Začnit si přitahovat do života svá přání ještě dnes!

A nakonec mám pro tebe důležitý vzkaz.
Vkládám ho nakonec, aby se dostal jen k těm, kteří ho mají vidět.

Byli jsme formování tak, abychom věřili, že vnější svět je skutečnější, než vnitřní svět.

Kvantová fyzika naopak dokazuje, že to, co se děje uvnitř nás, utváří naši vnější realitu.

Možná už teď hledáš cestu, jak změnit pohled na život, opustit neuspokojivé a často sebedestruktivní formy chování oběti a začít přistupovat ke svému životu a vnímat ho z vyšší úrovně a více se z něj těšit.

Protože jsi na cestě, tak tady a teď mám pro tebe dárek.

Máš možnost osvojit si 3 velmi účinné metody aktivní tvorby reality a kvantování. Pustíme se až k hranicím „Matrixu“ a možná i dál, za hranice struktury naší mysli a omezení, které nám často neumožňují využít tvůrčí schopnosti, které přirozeně máme a nad nimiž často sami můžeme žasnout.

Kde můžeš začít?

Jak si správně přát

online kurz
3 velmi účinné metody aktivní tvorby reality
který se ti otevře za pár okamžiků od jeho objednání

Běžně je v prodeji na webu za:

1 960 Kč

Tady a teď jen do půlnoci
s motivační slevou 75%
jen pro tebe za:

490 Kč

A pokud se rozhodneš pro změmu už teď a tady na této stránce, tak v ceně kurzu navíc získáš zdarma bonusovou techniku Hlubší základy kvantování a přístup k lekcím kurzu získáš navždy.

Tvá 75% sleva platí již jen:

Je něco v nepořádku? Kontaktuj mě.